Over Krabbel Communicatie & Tekst

Sinds 2015 van Charlotte Visser

Curriculum Vitae van een (online) schrijver

Ik, Charlotte, ben communicatieadviseur en sinds maart 2015 trots op Krabbel Communicatie & Tekst. Na mijn studie HBO Communicatie werkte ik een korte tijd als trainee bij de Gemeente Groningen, om me daarna volledig op het schrijven te storten. Met het schrijven kwam ook de online marketing, iets dat ik graag in praktijk breng bij midden- en kleinbedrijf.

Brandenier: communicatie in een netwerk van ondernemers

Als onderdeel van de Brandeniers kan ik méér bieden dan mijn vaardigheden alleen. In een netwerk van schrijvers, online marketeers, growthackers en grafisch vormgevers is het mogelijk opdrachtgevers beter vooruit te helpen. Samen kunnen we een flexibele marketingafdeling vormen – waar u maar één aanspreekpunt hoeft te hebben. Meerdere disciplines onder één dak, dus.

Dit ben ik

Mijn ouders groeiden op in Gelderland. Ik kom zelf uit een West-Gronings dorp en heb een tijd in de bruisende studentenstad Groningen gewoond. Die plaatsen maken me wie ik ben. Inmiddels woon ik een tijdje in Deventer, waar ik met veel plezier werk, in mijn huis klus en samen door de smalle straatjes van de kleurige stad zwerf. Ik kom graag in de Gasfabriek in Deventer, waar ik met andere enthousiaste ondernemers een plek deel.

Krabbel Communicatie & Tekst
T: 06 219 841 65 // E: charlotte@krabbelcommunicatie.nl // IBAN: NL94 KNAB 0255 6781 85 // KvK: 62770810